Арена

“Слуга народу” та малоінтелектуальний нардеп вирішили заступитись за водія-хама

Один із “слуг народу” вкрай стурбований моральним станом водія-хама, який висадив своїх пасажирів серед траси та обіцяє звернутись до поліції із заявою на волонтерок, які попросили вимкнути російський серіал.

Про це нардеп Брагар написав у своєму Facebook.

Він заявив про “культурну нетерпимість” і що його “як народного депутата стурбувала ця новина, особливо стан, у якому зараз перебуває водій автобуса”.

Також представник владної фракції заявив, що “заклики типу “російська мова не повинна звучати в Україні” – неприйнятні”.

“Тому я найближчим часом звернуся із заявою в ГУ Нацполіції України. Закон є одним для всіх, незалежно від того, є ти патріотом чи ватником”, – написав Брагар.

На заяву “слуги” відповіла одна з дівчат, волонерка Ярина Чорногуз.

“У мене немає сили коментувати цей маразм, мені просто цікаво, доїду я у свою ротацію чи ні. Чи замість неї поїду під арешт. Чи це вже буденна практика для військових добровольців у нашій країні, я так розумію? І чи дадуть мені різні ньюзвани, зелені слуги, боти можливість нарешті трохи відійти від цього інформаційного шуму”, – написала вона.

Ярина Чорногуз зауважила, що комбатка її батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич як народний депутат, вже готує відповідне звернення.

Заява нардепа викликала бурю обговорення у мережі.

На бік волонтерок стали український військовий Олександр Грамарчук і адвокат Євгенія Закревська. “Нам такі слуги не потрібні! Як твій господар я тебе звільняю! Їдь запорєбрік!” “Серіал на вимогу повинні вимкнути!” – написали вони.

Пізніше депутат ОПЗЖ Ілля Кива пообіцяв надати роботу і юридичну підтримку в суді водієві автобуса, який став зіркою інтернету.

Про це він повідомив у Facebook.

“Звільненому водієві маршрутки, в якій стався інцидент з дівчатами-волонтерами, яким не сподобався перегляд пасажирами російського серіалу, готовий надати роботу і юридичну підтримку в суді. Оскільки вважаю його звільнення незаконним і здійсненим під тиском крайніх правих націоналістів”, – написав Ілля Кива.

Як повідомляла раніше ПолітАрена, за прохання вимкнути російський серіал в автобусі, який їхав з Луцька до Києва, двох дівчат водій висадив просто на трасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *