Політвернісаж

Це не ідіот, це ворог…

Всі вже чули цей треш, коли один зі “слуг” Євгєній Брагар запропонував пенсіонерці, щоб заплатити за газ, “продати елітних собак”. Незалежний експерт Тарас Чорновіл прокоментував ситуацію навколо бабці та її “елітного” 14 річного Шарика:

“1. Перед виборами “слуги” вихвалялися своїм етичним кодексом, який підписали всі кандидати, включно і з цією істотою. А коли на брифінгу після Погоджувальної Ради Разумкова запитали, чи буде він наполягати на складенні Брагарем мандату, згідно того “кодексу”, він дав повний задній хід. Прозвучало вкрай цинічно: “Це ж була лише декларація, яку виконувати не обов’язково, а от якби це було нормою закону…” Закону такого в принципі бути не може (тим більше, припинення повноважень депутата регламентує виключно Конституція), а всі обіцянки “Слуг” не вартують навіть какашок того бідного пристаркуватого песика.

2. Ця бабця, яку дійсно шкода, сама визнає, що голосувала за Зеленського і за його партію. Щодо молодших, усіх тих підприємців чи педагогів, які активно підтримували зелень на виборах, а зараз, коли їх залишили впроголодь, починають перекривати дороги, то там я навіть не стараюся приховати свого злорадства. А стару людину десь може трошки й шкода. Хоча… На наступних виборах за зелень вона вже не проголосує, але вибере для нас з вами якесь інше гіменце, яке так само переконливо брехатиме їй на виборах…

3. За насмішками над тупорилим “Слугою” ми якось вмить забули, що це саме та тварина (депутат, а не собачка), яка звернулася до правоохоронців з вимогою відкрити провадження й покарати волонтерку й ветеранку, які добивалися від водія вимкнути в автобусі російський телесеріал. Це не ідіот, це ворог. І цього ворога підтримала президентська фракція монобільшости”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *