Політвернісаж

Ви б лягли під ніж хірурга, який веде безкінечні телешоу?

Доктор Комаровський зібрався до Росії. Відомий український телепедіатр планує турне по містах країни-окупанта в квітні 2020 року. Медик анонсував “великі семінари для батьків” в Єкатеринбурзі, Новосибірську, Іркутську, Якутську й Уфі з 12 до 21 квітня.

Плани українського телелікаря на заробітки в РФ викликали небачений ажіотаж. Користувачі соцмереж згадали про бізнес педіатра – мережі дитсадків “Комарик”, яка до початку україно-російської війни працювала в Росії. Фанати Комаровського виступили на захист лікаря зі слоганом “медицина поза політикою”.

Зазначимо, що квиток на виступ Комаровського в РФ коштує зовсім не дешево – від тисячі до 3, 5 тисяч рублів.

На думку журналіста Сергія Шевчука, доктор Комаровський – шоумен від медицини. “Тому не дивуйтеся, що він поїде виступати до Раші. Інші їздять. Чому мені не можна? Він так думає, – відзначає Сергій Шевчук. – Комаровський веде телешоу, роздає інтерв’ю. Якби він був серйозним лікарем, у нього не було би на це часу. Лікар постійно практикує. А ще професіоналу треба їздити на лікарські збіговиська за кордон, читати і все таке. Цим треба жити. А цей просто язиком ляпає з ранку до вечора. Хоча, погоджуюся, тут свій талант треба мати”.

“Ви б лягли під ніж хірурга, який веде безкінечні телешоу?” – ставить риторичне питання журналіст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *