Арена

“Собаки більше не потрібні!” – соцмережі відреагували на думки прем’єр-міністра

Заява прем’єр-міністра Гончарука щодо виплати іпотеки обурила соцмережі. Громадяни активно висловлюють свої думки в соцмережах з цього приводу.

“Щоб виплачувати іпотеку за квартиру потрібно торгувати наркотиками або зброєю – Гончарук. Звичайно ж він мав на увазі, що і квартири дорогі, і відсотки високі. Це правда. Але вже варто навчитися контролювати свої “вислови”. Ти ж прем’єр”, – написав політичний експерт Валерій Клочок у Facebook.

За лічені години новина стала однією з найобговорюваніших в Україні, свою думку українці активно пишуть у коментарях.

“Тепер коли вас зловлять на продажі наркотиків, ви зможете сказати, що вам прем’єр дозволив”, “В голові потихеньку вибудовується нова екоміка – допустимо 100 кг коксу, це квартира, а 1 кг коксу – це 1000 елітних собак. Чекаю звіту як там справи з собако-коксівним запасом України”, ” Собаки були, тепер наркотики, що далі? нирку продавати?”, ” Всім хто платить іпотеку – приготуватися до перевірки”, ” з власного досвіду?”, “Прем’єр поганого не порадить”, – пишуть в мережі.

Як повідомляла раніше онлайн-газета ПолітАрена, Гончарук визнав, що іпотечні кредити в Україні дуже дорогі і аби їх виплатити громадянам варто задуматись про торгівлю наркотиками чи зброєю.

Раніше онлайн-газета ПолітАрена писала, як один зі “слуг” Євгєній Брагар запропонував пенсіонерці, щоб заплатити за газ, “продати елітних собак”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *