Арена

Аваков продемонстрував кричущу зневагу до колег і українців (ВІДЕО)

Аваков весело проводив час на засіданні уряду за онлайн-грою на своєму смартфоні.

Про таке розповіли журналісти 24 каналу.

Кабмін тим часом розглядав важливі для держави питання, оскільки в Україні діє карантин через пандемію коронавірусу Covid-19 у світі.

В онлайн-гру Аваков грав на засіданні Кабміну 18 березня. Саме тоді уряд вирішував питання про повернення українців додому з інших держав, а також приймав низку інших важливих рішень щодо протидії поширенню коронавірусу в державі.

Як видно з відеотрансляції, Аваков прийшов із антисептиком, яким спочатку побризкав руки міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, який сидів поруч із ним. Після цього Аваков продезінфікував себе та взяв до рук смартфон.

У цей момент на камери потрапило зображення на його телефоні. Воно нагадує популярну колись онлайн-гру “Ферма”. Її суть полягає у вирощуванні власних віртуальних грядок. Хоча в мережі також припускають, що Аваков міг грати в “Цивілізацію”.

У момент, поки міністр грав, уряд розглядав питання про безперебійне харчування військовослужбовців ЗСУ та виділення для цього коштів із бюджету, повідомляє телеканал.

Нагадаємо, уряд на чолі з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем відкрив засідання для ЗМІ. За попереднього прем’єра Олексія Гончарука відеотрансляцій із засідань не було. Натомість урядовці давали після засідань для журналістів брифінги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *