Арена

Стали відомі подробиці справи про вбивство бізнесмена ексміністром

Адвокат колишнього міністра Кожари, кого звинувачують у вбивстві, вважає підозру необґрунтованою.

Сторона захисту стверджує, що їхній підзахисний міг в той день тримати пістолет, проте здійснити фатальний постріл не він міг. У своїй позиції адвокат посилається на 4 експертизи, які, на його думку, підтверджують, що Кожара з пістолета не стріляв.

Після виступу захисників учасники процесу слухали версію подій дружини Кожари – Марини Козерод. Допит свідка проводився на закритому судовому засіданні, тому деталей не розголошують, повідомив адвокат Олексій Носов з юридичної компанії “Міллер”, яка представляє інтереси родини вбитого.

“Її виступ повністю збігається з лінією захисту підозрюваного. Зауважимо, заяву про казус, про який було сказано вчора адвокатами Кожари, подано рівно в день повідомлення про підозру Леоніду Кожарі. Через 33 дні після події. Тобто ця заява – це виключно лінія захисту. Дружина підозрюваного під час допиту в суді озвучила усі подробиці, про які й говорив адвокат Кожари”, – каже Олексій Носов.

Прокурор клопотання слідчого підтримав у повному обсязі, пояснив важливі деталі та послався на відповідні докази, завдяки яким слідство переконано про обґрунтованість підозри Кожарі.

“Слідство повинно розглянути всі можливі версії подій. Включаючи версію сторони захисту про казус. Думаємо, що захист Кожари оскаржуватиме рішення про запобіжний захід. Ми до апеляції готові”, – додав Носов.

Леоніда Кожару арештували в залі суду та доправили до СІЗО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *