Арена

МЗС закликає українців за кордоном не купляти квитки додому

МЗС закликає всіх громадян України за кордоном, хто ще не придбав квитки або не встиг придбати квитки на дати вильоту до 27 березня включно, не купувати квитки та залишатись в тій країні, де є така можливість.

Про це йдеться в повідомленні МЗС у Telegram-каналі.

“МЗС звертається до всіх громадян України за кордоном, хто ще не придбав квитки або не встиг придбати квитки на дати вильоту до 27 березня включно, з проханням не купувати квитки, навіть якщо вони доступні на сайтах авіакомпаній, а розглянути можливість подовжити своє перебування в тій країні, де є можливість продовжити перебування”, — йдеться в повідомленні.

У МЗС зазначили, що, за повідомленням Міністерства інфраструктури України, всі літаки, які вилетіли 27 березня для здійснення рейсів, зможуть завершити рейси.

“Також у громадян залишається можливість в’їхати на територію України автомобільним транспортом або перейти кордон пішки на тих пунктах перетину, де це дозволено”, — нагадали дипломати.

Для побудови маршруту вони радять скористатись картою на сайті Державної прикордонної служби України, а також стежити за офіційними повідомленнями Міністерства інфраструктури та Державної прикордонної служби, щоб дізнаватися про нові логістичні можливості повернення до України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *