Арена

Прибулим з Москви українцям поміряли температуру та відпустили по домівках

Близько 700 українців прибули сьогодні до Києва спецпотягом “Київ-Москва-Київ”, який кілька днів тому відвозив інших людей до Росії.

Про це повідомляє пресцентр Держприкордонслужби.

“Потяг прибув до столичного вокзалу близько 8 ранку сьогодні. Для його оформлення прикордонники зі співробітниками нацполіції перекрили периметр території з обмеженим режимом доступу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що співробітники Держприкордонслужби спільно з співробітниками санітарно-карантинного пункту піднялися у вагони для проведення всіх необхідних заходів направлених на недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

“Абсолютно усім пасажирам здійснили температурний скринінг та у кожного цікавилися станом їх здоров’я. Крім того, громадяни отримали пам’ятки і заповнили інформовані згоди про самоізоляцію. На час оформлення на вокзалі також чергували карети швидкої”, – повідомляють прикордонники.

Також вказується, що прикордонні наряди перебували в засобах індивідуального захисту, а прикордонники, які здійснювали перевірку документів, додатково в захисних костюмах.

“Всього цим рейсом в Україну повернулись близько 700 наших громадян”, – резюмували у ДСПУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *