Арена

Команда Зеленського намагається відхреститись від корупційного скандалу з Єрмаком

В офісі Зеленського заявили, що ніхто з людей, які фігурували на плівках про Дениса Єрмака не був призначений на посади, які обговорювалися.

Таке повідомлення було оприлюднене в повідомленні на Telegram-каналі ОПУ.

“Однак всі викладені факти повинні бути ретельно перевірені – так само, як і джерела появи плівок і ті, хто і з якою метою виклав отримані плівки в публічну площину. НАБУ відкрило справу за заявою народного депутата, ДБР – за заявою керівника Офісу президента”, – йдеться в повідомленні.

В той же час, у журналістському розслідуванні Вihus йде мова про те, що  Денис Єрмак взявся організовувати кампанію по знищенню бізнесу найбільшого приватного порту України “ТІС”, що знаходиться в Одесі, і його міжнародних партнерів.

Журналіст Віталій Портников стверджує, що скандал з Єрмаком, це прояв кланової боротьби в оточенні президента України. І у Зеленського зараз немає хорошого виходу з ситуації з Єрмаком. Якщо він його звільнить, продемонструє власну нерозбірливість у кадрах, якщо залишить, порушить власну обіцянку покінчити з корупцією у владі.

Раніше онлайн-газета ПоліАрена повідомляла, що “слуга Гео Лерос звинуватив брата керівника Офісу президента України Андрія Єрмака в тому, що він нібито “торгує” державними посадами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *