Арена

Позиція Зеленського по Єрмаку: я не винен і виправдовуватись не буду

Президент Зеленський, який публічно мовчить щодо плівок про брата Єрмака, виявляється, висловив своє бачення депутатам монобільшості.

Голова партії СН Олександр Корнієнко в інтерв’ю РБК-Україна розповів про зустріч із президентом.

“Президент зробив дуже правильний акцент: він і вся наша команда – чесна і нічим таким ми не займаємося, і саме формулювання питання, що ми повинні в чомусь виправдовуватися, – несправедливе. Очевидно, що ніяких недоторканних немає, і нехай силовики розслідують: хто винен у цій ситуації – того нехай і садять, якщо є за що. Позиція фракції і партії повністю збігається з цим”, – розповів Корнієнко.

Депутат вважає, що сам Андрій Єрмак “аргументовано підтвердив” свою непричетність до озвученого на плівках.

“Говорили також про те, що силовикам ніяких вказівок не робили, і що шість людей від СБУ на врученні повістки Гео Леросу – це ексцес виконавця”, – сказав Корнієнко.

Він додав, що історія з плівками вже стала доволі медійною, і до неї час підключатися правоохоронцям.

“Нехай усі фігуранти ходять на допити і дають свідчення. Це повинно перейти в площину розслідування”, – сказав Корнієнко.

Раніше онлайн-газета ПолітАрена повідомляла, що депутат Гео Лерос звинуватив брата керівника Офісу президента України Андрія Єрмака в тому, що він нібито “торгує” державними посадами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *