Арена

Колишній працівник СБУ Пльотка намагався привласнити офіс на Банковій

Колишній слідчий СБУ намагався привласнити офіс на Банковій разом із колишнім нардепом.

Другим членом банди адвокатів, які намагалися шахрайським шляхом заволодіти державним приміщенням на вулиці Банковій в Києві вартістю понад 5 млн гривень виявився ексслідчий СБУ Павло Пльотка (на фото).

Про це “Багнету” повідомили інформовані джерела в правоохоронних органах.

Ексслідчий СБУ також використовував у своїх шахрайських діях підроблений паспорт громадянина України на чуже ім’я, про що повідомляла прес-служба прокуратури міста Києва.

З профілю в Фейсбук з’ясовується, що Павло Плітка, крім привласнення державного майна, цікавиться футболом і навіть грає в збірній Ради адвокатів Київської области.

Крім того, джерела в адвокатському середовищі розповіли про його невдалу спробу пройти конкурс у Державне бюро розслідувань.

Цікаво, що судячи з інформації на сайті Національної асоціації адвокатів Павло Пльотка досі не позбавлений права на адвокатську діяльність.

Нагадаємо, що минулого тижня Київська місцева прокуратура № 7 спільно з ГУ БКОЗ СБ України повідомила про викриття двох адвокатів і приватного нотаріуса, які шахрайським шляхом заволоділи державним приміщенням на вулиці Банковій в Києві вартістю 5 млн гривень і намагалися його продати.

Основним фіґурантом справи ЗМІ називають адвоката Антона Ружицького, екснародного депутата України 4 і 5 скликань. Всім трьом повідомили про підозру за ознаками ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *