Арена

Попи Дніпра вже не відчувають великої необхідности порушувати карантин

Один з двох входів на територію Свято-Пантелеймонівської церкви у Дніпрі, священник якої порушив карантин на Вербну неділю, перерили.

Як повідомляє “Інформатор”, прямо перед воротами церковної території нібито знайшли снаряд часів Другої світової війни.

Це підтверджується і на сайті ДСНС: “У Дніпрі під час проведення земельних робіт на вулиці Панікахи Шевченківського району виявлено застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм”.

У результаті один з двох заїздів у храм розритий і огороджений. Другий підхід поки що відкритий. На воротах вивісили записку із закликом дотримуватися карантинних заходів.

Відомо, що раніше, очільник міста Борис Філатов написав на своїй сторінці у Фейсбук попередження для попів, які вважають, що карантин не може стати перешкодою для “масових заходів” на свята. Снаряд знайшли відразу після погроз мера “кретинові з Тополя”, що причащав людей на Вербну неділю з однієї ложечки.

“Окрім штрафів від поліції і кримінальних справ ви отримаєте весь комплекс заходів від міської влади, відпрацьованих на розливайках та пунктах прийому металів. Хочете сидіти без води та світла, із закладеними дверима та перекопаними дорогами? Ми вам все це забезпечимо. Також чекайте на скасування документів по землі та будь-яких дозволів на реконструкцію.”, – написав Філатов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *