Арена

Вже завтра продюсер серіалу GLEE почне говорити українською

Серія онлайн-інтерв’ю з відомими продюсерами, режисерами та сценаристами Америки в рамках PITCH UA 2 стартує вже 21 квітня о 18:00.

Перший гість – Майкл Новік (Michael Novick), знаний голлівудський продюсер, номінант Emmy (на світлині – крайній праворуч). Найгучніший проєкт Майкла – серіал GLEE (також відомий як «Хор» чи «Лузери»).

Можна сміливо сказати, що GLEE став класикою підліткового контенту. Це серіал, який називають і найкращим другом, і підтримкою в важку хвилину. Він вирізняється витонченим міксом жанрів – драми, комедії та мюзиклу, та філігранно підібраними образами героїв – абсолютно різних за вдачею, світоглядом та інтересами: серед цих яскравих і цікавих характерів кожен підліток зможе знайти того, з ким асоціюватиме саме себе. А також GLEE має й соціальну місію, адже одна з головних його тем – популяризація ідей толерантности.

2013 року Майкл Новік заснував власну компанію Novick Entertainment Inc. та робив різні проєкти – зокрема, музичні кліпи для незалежних артистів. А 2018 року став виконавчим продюсером фільму режисерки Лорен Маккензі «Ми – королі» (WE ARE THE KINGS).

Майкл приєднається до «Розмов з Голлівудом» на запрошення Адама Сігела (Adam Sigel) та Джоша Вайнстока (Josh Weinstock), членів журі PITCH UA 2, що стануть модераторами бесіди.

Щоб вільно послухати їхню цікаву розмову про професійні секрети створення запотребованого успішного контенту, що поєднує розважальну та соціальну складові, треба попередньо зареєструватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *