Арена

Відомий американський продюсер поділився своїми секретами успіху (ВІДЕО)

Відомі продюсери, режисери та сценаристи Америки поділяться секретами майстерності, особистим досвідом успіху та поразок, розкажуть про роботу в різних форматах контенту та в різних жанрах, а також про те, чим займатися творчій людині в карантин та як соціально важливу ідею висвітлити у своєму проєкті так, щоб вона засяяла і змінила світ в рамках проекту “Розмови з Голлівудом”.

Вчора в гостях у ведучих Адама Сігела (Adam Sigel) – контент-стратега, сценариста та продюсера із Лос-Анджелесу (США) та Джоша Вайнстока (Josh Weinstock) – засновник а продюсерського центру Sea Smoke Entertainment (Лос-Анджелес, США) був Майкл Новік (Michael Novick) – американський продюсер, номінант премії Emmy та володар багатьох нагород.

Майкл – продюсер відомого серіалу Glee («Лузери» / «Хор»). Серіал, який називають і кращим другом, і підтримкою в важку хвилину, навчає в першу чергу толерантності, а його саундтрек не можливо забути. Чудовий мікс драми та комедії та абсолютно різних за характерами, світоглядом та інтересами (в першу чергу підліткових) персонажів.

Раніше онлайн-газета ПолітАрена повідомляла, що “Розмови з Голлівудом” відбуватимуться щовівторка о 18:00, з 21 квітня до 26 травня, та матимуть синхронний переклад українською мовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *