Арена

Після гучного скандалу ресторан “Велюр” продовжує працювати

Колишній народний депутат Борислав Береза показав, що головний вхід в ресторан Миколи Тищенка “Велюр» не був опечатаний.

Відеозапис, де видно вільний вхід в ресторан, Береза опублікував на своїй сторінці в Facebook.

“Спеціально під’їхав до ресторану “Велюр“. І з’ясував, що вхід в ресторан не закритий і не замурований. У процесі шоу закрили вхід на літню терасу, який і так був закритий. А вхід в ресторан працює“, – пише він.

Ой, як невдобно вийшло. )))Специально подъехал к ресторану “Велюр”. И выяснил, что вход в ресторан не закрыт и не замурован. В процессе шоу закрыли… вход на летнюю терассу, который и так был закрыт. А вход в рестопан работает. И все остальное тоже. Откуда знаю? Мне местные жители об этом сообщили. Так я узнал, что это было шоу. Для доверчивых и наивных. А теперь и вы об этом знаете.

Нагадаємо, що лідер Радикальної партії, колишній народний депутат Олег Ляшко в супроводі групи осіб замурував вхід у ресторан “Велюр”, який належить народному депутату від партії “Слуга народу” Миколі Тищенку.

Раніше журналісти з’ясували, що ресторан Миколи Тищенка “Велюр”, розташований на вулиці Льва Толстого в Києві, продовжує працювати під час карантину. Журналісти зафіксували на відео, як до ресторану “Велюр” приїжджають гості й перебувають там по кілька годин. Серед гостей — народні депутати та бізнесмени з оточення одіозних олігархів Коломойського та Ахметова.

Нардеп Тищенко, коментуючи розслідування журналістів, заявив, що ресторан не працює для відвідувачів і на даний момент є «своєрідним штабом», в якому іноді відбуваються поодинокі зустрічі.

Тищенко запевняє, що у Велюрі зустрічається зі своїми помічниками, які готують “велику програму перетворення Києва”.

“Немає ніяких порушень і близько. Я строго дотримуюся карантинних заходів”, – заявив нардеп.

Згодом поліція прийшла з перевіркою в ресторан “слуги” Тищенка. Коли поліціянти прийшли у ресторан, відвідувачів у ньому не було. Поліція взяла в адміністратора закладу зобов’язання працювати лише в онлайн-режимі.

“У закладі відвідувачів не було. Там перебували кілька співробітників. Ми роз’яснили адміністратору ресторану норми про дотримання карантину і відповідальність за його порушення. Адміністратор написав пояснення і зобов’язання про заборону закладам громадського харчування приймати відвідувачів в період карантину”, – розповів співробітник Голосіївського управління поліції Андрій Вернігор.

Про будь-які санкції щодо ресторану в поліції не повідомляли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *