Арена

Деяким “слугам” краще “жувати ніж говорити”

Скандальний “Слуга народу” Євгений Шевченко в одному з телеефірів висловив бажання зробити в Україні медицину, як в СРСР.

“Гроші повинні розподілятися по лікарнях залежно від того, скільки там населення. Точка. Це справедливо. А те, що ви хочете, щоб усі із Запоріжжя їхали до Львова на операцію, а зі Львова ще кудись, – про що ви говорите? Цей ваш підхід капіталістичний, а ви не забувайте, що держава – це соціальна держава. А це капіталізм, який нам нав’язують. Він ніколи не приживеться в країні. Ніколи!”, – сказав Шевченко стосовно фінансування лікарень.

“Так, я хочу, щоб була система, як у Радянському Союзі, тому що це найкраща система, яка була. І пандемія показала, що це найкраща система. І тому у нас немає такої катастрофи, як в інших країнах. Вам це не зрозуміло, чи що? У нас радянська влада, коли була в 20-30-х роках, такі пандемії отримувала… Це ж все через кров і смерть людей, це ж досвід, розумієте чи ні?” – сказав Шевченко.

Він, звичайно ж, розкритикував Уляну Супрун, яка почала реформу охорони здоров’я, “як у Канаді, в Англії”, та заявив, що головною медреформою має стати повернення до медицини часів “совку”.

Цей “слуга” уже ставав відомим на всю країну через свої виступи на російському телебаченні, у пропагандистській передачі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *