Арена

Українці закликають до бойкоту продукції компанії Danone, яку рекламує терорист

Українські дипломати нагадали представництву французької компанії Danone Russia, що актор Міхаіл Порєчєнков, якого залучили до реклами йоґурту, є “посіпакою кремлівських терористів”. Про це йдеться у повідомленні Посольства України у Франції у фейсбуці у вівторок, 9 червня.

“Великий бізнес має бути відповідальним. Комерційна доцільність – не привід забувати про моральність. Danone Russia запрошує посіпаку кремлівських терористів Порєчєнкова, який у 2014 хизувався тим, як стріляв по українцях на Донбасі та підтримав анексію Криму, рекламувати свій йоґурт. Смакує?”, – зауважили українські дипломати у Франції.

Російське представництво французької компанії Danone використало актора-терориста Порєчєнкова, який у 2014 році обстрілював українських військових із великокаліберного кулемета у донецькому аеропорті, в рекламі йоґурту.

Реклама “Данон” за участи Порєчєнкова викликала жорстку критику з боку українських користувачів і споживачів у коментарях до відео на YouTube та в соцмережах. Українці заявляють, що тепер знають, який продукт вони не будуть купувати.

“Данон” (Danone) – французька компанія, що представлена в 130 країнах світу. Вона спеціалізується на молочних продуктах і продуктах на рослинній основі, дитячому й медичному харчуванні.

Продукція компанії випускається під такими торговими брендами: “Активіа”, “Актімель”, “Живинка”, “Простоквашино”, “Растішка”, “Актуаль”, “YoPro”, “Даніссімо”, “Nutrilon”, “Milupa” тощо.

Як відомо, у жовтні 2014 року Михайло Пореченков перед камерами стріляв із кулемета НСВ-12,7 по українських військових в районі Донецького аеропорту. Через це актора-терориста оголосили персоною нон ґрата в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *