Арена

Українські москвофіли спробували роздмухати скандал навколо McDonald’s

У соцмережах москвофіли обурилися відмовою McDonald’s обслуговувати клієнтів московитською мовою.

Компанія McDonald’s опинилася в центрі мовного скандалу та обурила частину користувачів соцмереж після того, як відмовилася надавати свої послуги клієнтам т. зв. російською мовою.

Про це повідомляють користувачі Facebook.

В електронному меню популярної мережі ресторанів швидкого харчування доступними є лише дві мови: державна українська та чужоземна англійська.

Це обурило частину користувачів соціальних мереж, які вважають це дискримінацією т. зв. російськомовного населення України і навіть закликали до бойкоту ресторанів.

«Иноді, брала чай в МакДрайв. Тепер Макдональд, давай, до побачення», «Якщо вони такі «українські», то нехай замість свого американського гі*на продають в Україні українські страви!», – пишуть обурені московороті користувачі соцмережі.

Инша частина користувачів Facebook підтримали МакДональдс та почали репостити фото на свої сторінки, жартуючи, що любителі «русского міра» скоро заявлять, що їх права «утискають».

Деякі користувачі соцмережі запустили цілу кампанію з підтримки МакДональдсу.

Вони почали публікувати скріншоти дописів обуреного російськомовного населення України, зазначаючи, що вже біжать до закладу цієї мережі, щоб перекусити і підтримати мережу фастфудів.

Зазначимо, що представники компанії вже прокоментували обурення клієнтів відсутністю російської мови: «У компанії МакДональдс в Україні основною мовою комунікації є українська мова. Зокрема, українською мовою наведена інформація в куточку споживача, на сайті, здійснюються рекламна комунікація, спілкування в соціальних мережах».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *