Арена

Для Зеленського поремонтували будинок Януковича, щоб він міг зустрітись із Путіним?

Володимир Зеленський вирішив вчергове відпочити через наявність проблем і втоми. На цей раз вже в Україні, на острові Бірючий Херсонської області.

Таке припущення зробив журналіст Володимир Кацман в ефірі одного з телеканалів.

“Це резиденція, яку, в принципі, попередні президенти практично не відвідували, і яка, на мій погляд, повинна бути повернена в казну України і використовуватися інакше… принаймні, коли команда Зеленського йшла на вибори, то хотіли, щоб у резиденціях жили діти, але, мабуть, і цю обіцянку поки не виконали”, – зазначив експерт.

Користувачі соцмереж не залишились байдужими до бажання голови держави відпочити від рутини.

“Вовочка в осьмнадцятий раз чкурнув у відпустку за державний кошт. Цього разу – на острів Бірючий, де для нього цілий рік ремонтували хатинку Януковича, яка не використовувалася п’ять попередніх років. Цікаво, у скільки десятків мільйонів гривень обійшовся цей ремонт платникам податків?”, – задає питання Андрій Александров.

Народний депутат Олексій Гончаренко також не залишив без уваги факт поїздки Зеленського на одну з державних дач, які обіцяв “віддати дітям”. Проте нардеп наголосив на іншому – приїзд Зеленського на Херсонщину, недалеко від Криму, співпадав з перебуванням на окупованому півострові Володимира Путіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *