Арена

Військовому керівництву не вдалось приховати вбивство солдата за запізнення

В місті Дубно Рівненської області солдата-контрактника було побито за запізнення на чергування, а вранці від нанесених ударів той помер.

Як пишуть Факти, чоловіка вирішив провчити молодший лейтенант, який не обмежився словесними зауваженнями. Уже після першого удару 37-річний солдат впав і дуже сильно вдарився головою об асфальт. Перебуваючи у розташуванні військової частини, чоловікові було нанесено ще один удар по обличчю, від чого він вдарився головою об стіну.

“У лікарні солдата привезли у стані клінічної смерті. У нього була черепно-мозкова травма, садна і масивний вилив речовини мозку”, – розповів Юрій Клименко, завідувач реанімацією Дубенської районної лікарні.

У загиблого залишилася дружина і двоє маленьких дітей.

Виявилося, що в планах керівництва військової частини було приховати те, що сталося.

Вбивця солдата – 30-річний молодший лейтенант Андрій Сніжко, який воював на Донбасі, має ряд нагород і навіть медаль “За відвагу”. У суді він стверджував, що шкодує про скоєне, однак мотивів такої жорстокості по відношенню до товариша по зброї не пояснив.

Поки суд відпустив підозрюваного під заставу в розмірі 84 тисяч гривень, які потрібно буде заплатити протягом наступних кількох днів. Однак якщо вина молодшого лейтенанта буде доведена, йому загрожує 10 років тюремного ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *