Візії

Замість власної ідеї “юзики” банально поцупили чужу, про яку вже всі забули

Партія “Слуга народу” вирішила змінити гасло “Зробимо їх разом” на “Україна – це ти”.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Євгенія Кравчук.

“І вперше за 29 років незалежності це не просто красиві слова. “Слуга Народу” завершила процес децентралізації і відтепер питання розвитку громад, міських чи сільських – вирішуватимуться не в Києві, а на місці”, – написала вона.

Журналіст і телеведучий Матвій Ганапольський прокоментував новий слоґан партії:

“Зробити разом когось їм не вдалось, але то гарда динамічна фраза, а от Україна це ти, то більше нагадує Юлію Володимирівну Тимошенко”.

Пізніше політичний експерт Віктор Таран зробив припущення, що політтехнологи “юзиків” вирішили не заморочуватись креативом і просто скористатись чужим надбанням.

Про це політичний експерт написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“Як думаєте, за що платять політтехнологам? Правильна відповідь – за те що вони інтуїтивно або логічно вгадуючи настрої та прагнення виборців «структурують їх у слогани та меседжі» кандидатам у депутати. Месиджі мають бути сильними та цікавими, такими, що прочитавши їх виборці захочуть проголосувати за певну партію чи кандидата”, – пише Таран.

Він наголошує, що ця робота вимагає певних знань та глибокого аналізу виборчого округу.

“Зірочка для політтехнолога – створити ключовий месидж, який узяв кандидат чи партія у виборчий процес. Напередодні “місцевих” перед практикуючими політтехнологами виклик – виконати задачу із зірочкою, створити інноваційний та цілий слоґан кампанії. І що ми з колеґами бачимо, коли аналізуємо слоґани, з якими окремі партії вже “вискочили на борди”? Той незручний момент, коли колеґа політтехнолог (не будемо називати його ім’я) взяв “грубі гроші” за створення ніби інноваційного креативу під вибори для президентської партії. А по факту – здається (?) банально поцупив чужу ідею, якій уже декілька років”, – розтлумачив Таран.

Він також іронічно зазначив, що не здивується, якщо “Слуги” так само, як і Юлія Тимошенко, запустять аґітаційні ролики з Тіною Кароль”.

Нагадаємо, що Юзик – це прізвисько актора “95 кварталу” Юрія Корявченкова, який став Зе!депутатом і відразу вляпався до скандалу. Инший його колеґа оприлюднив відео, на якому “юзик” ділив владу в рідному Кривому Розі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *