Арена

Донька Русаліної закликала свою матір розірвати стосунки з “монстром”

Донька мільйонера Людмили Русаліної Ліка Русаліна записала відео, в якому звернулася до своєї матері з проханням відновити спілкування з сім’єю і усвідомити, який “монстр” перебуває зараз поруч із нею.

Людмила Русаліна (на фото) успішно керує величезною групою компаній “Петрус”, яка об’єднує як традиційно жіночі напрямки – косметика, кондитерські вироби, так і “суворий чоловічий” алкогольний бізнес, управління нерухомістю і навіть інноваційні проекти в сфері безпілотної авіації і супутникових технологій.

Людмила Русаліна – мати п’ятьох дітей, яка за феноменальної зайнятости знаходила раніше час для спільних походів у театр або на дитяче свято. Вражало, що протягом багатьох десятиліть Людмила Русаліна як меценат підтримувала розвиток української культури, науки і переймалася благодійною діяльністю, в першу чергу – спрямованою на допомогу дітям.

У зверненні до преси Ліка Русаліна зазначає, що вона вже два роки не бачила свою матір і своїх менших братів і сестер. Ліка Русаліна назвала людину, яка зруйнувала сім’ю бізнесвумен, кримінальником і повідомила про те, що їй страшно за безпеку свою та своїх рідних.

За даними журналу “Фокус”, станом на 2013 рік статки Русаліної становили $ 70,2 млн. Вона посідала 142 позицію в рейтинґу ТОП-200 найбагатших людей України.

Стартом бізнесу Людмила зобов’язана своєму першому чоловікові Костянтину Русаліну. Саме з колишнім чоловіком вона в 1992 році виступила співзасновником, а потім і комерційним директором компанії ТОВ “Топ-транс”. Компанія Русаліна активно брала кредити в горезвісному банку “Україна”, який потім збанкрутував.

У 2017 році, після 15 років шлюбу, як грім серед ясного неба Русаліна подає на розлучення з чоловіком. Починається довгий і наповнений “брудною білизною” шлюборозлучний процес і розділ п’ятьох дітей.

Людина, з яким у Людмили Русаліній трапився адюльтер, який призвів до такого стрімкого відходу з родини, розлучення і поділу дітей, за інформацією низки ЗМІ, є сумнівним чоловіком кавказької національности, котрий спочатку був представлений їй як підприємець.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *