Арена

Допит у ДБР Богдан перетворив на власний бенефіс

Андрій Богдан, колишній соратник президента Зеленського, прийшов на допит до Державного бюро розслідувань, де розповів, що справа, за якою його викликали на допит слідчі, нібито була відкрита до оприлюднення його інтерв’ю Гордону.

“Я хочу поговорити зі слідчим, чому мене викликали. Тому що на сайті ДБР було повідомлення, що мене викликають з приводу мого інтерв’ю і відомостей, які я там оголосив. Але сама справа, за якою мене викликають, зареєстрована 19 серпня, коли інтерв’ю не було і не планувалося. Відповідно, це шахрайство з боку працівників, бо це має бути або допит у конкретній справі за результатами інтерв’ю, або допит у якійсь іншій справі, яка давно існує. Однак на неї немає ніякого посилання в повідомленні про допит”, – сказав Богдан.

Він також розповів журналістам, що тікати з країни не збирається, а всі його фото на кордоні України та Румунії то просто жарт. Крім того Богдан розповів, що встиг непомітно для себе перехворіти на коронавірус.

“Я зараз маску одягну, бо я боюся захворіти COVID-19 ще раз. Так, на початку літа я зробив тест на антитіла, і тест показав, що в мене є антитіла, значить, я перехворів на COVID-19… Проте, не знаю коли, перехворів безсимптомно”, — розповів Богдан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *