Арена

Маша з дідусем придумали, як закінчити війну Росії проти України

Онука першого прем’єр-міністра України Марія Фокіна Вітольда Фокіна стверджує, що саме вона через доброго друга Андрія (Єрмака) влаштувала у ТКГ свого діда, якому стало сумно на пенсії.

Про це сама пані Маша розповіла в етері програми Світське життя.

“Ви знаєте я сама особисто познайомила мого дідуся з Андрієм Єрмаком. Бо це мій друг. І це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим (питанням Донбасу в ТКГ – УП)”.

За словами Фокіної, дідусь не знав, що його онука дружить із керівником ОП.

“Він не знав, що Андрій Єрмак це мій добрий друг дитинства. І Андрюші якраз потрібна була допомога із ситуацією”.

Марія запевняє, що погляди Єрмака та першого прем’єра у питанні Донбасу схожі.

“Він не любить пресу, але вони знайшли спільну мову із Андрюшою, Андрієм Борисовичем, як вони можуть закінчити цю війну”.

Вона також додала, що дружить із Єрмаком із часу, коли їй було 18. “Бачимось досить часто, навіть зараз”, – сказала Фокіна.

У своєму блозі Юрій Бутусов звернув увагу, що ця ситуація є готовим матеріалом для гумористичного шоу.

“95-й квартал побоїться про таке жартувати, звісно, про таке жартувати, але, будь ласка, якщо хто знайомий з їх конкурентами з “Дизель-шоу” – передайте, будь ласка, бо ж це готовий суперпопулярний номер, запросити Машу разом ыз дідусем, щоб вони розповіли про те, як вони разом з Андрійком планують “закінчити війну”. Тут усе сказано про “нові обличчя”, соціальні ліфти, і коли Зеленський знову буде на кадровий голод скаржитися, покажіть йому фото, голоду явно немає”, – написав Бутусов.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *