Арена

Підкуплено та зареєстровано в ЦВК двійника головного суперника Олега Ляшка в окрузі 208

Соратники «радикала» Олега Ляшка передали 50 тисяч гривень безробітному Анатолію Миколайовичу Гуньку для внесення грошової застави кандидата на проміжних виборах до Верховної Ради в ОВО № 208, що на Чернігівщині.

Про це стало відомо з достовірного джерела в «Радикальній партії».

Відтак 18 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала незаможного, про що можна довідатися з його декларації, А. М. Гунька кандидатом у народні депутати як самовисуванця.

Згідно з біографією на сайті ЦВК, Гунько Анатолій Миколайович народився 8 серпня 1981  року в місті Кременчук Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Йосипівка Кременчуцького району Полтавської області, судимість відсутня.

Анатолій Миколайович Гунько, по суті, став елементом брудної технології Олега Ляшка, основним суперником якого в окрузі є відомий юрист, голова громадської організації «Правозахист +», кандидат від партії «Слуга народу», уродженець Чернігівщини Анатолій Григорович Гунько.

Того дня, коли двійник Гунька був зареєстрований за сприяння Олега Ляшка як технічний кандидат, сам головний «радикал» зробив голослівну заяву про те, що начебто у 208-му окрузі владою вибудовується мережа підкупу.

На думку низки експертів, до яких ми звернулися по консультацію, Анатолію Григоровичу Гуньку, головному супернику Ляшка по 208 округу, варто звертатися до суду й вимагати скасування реєстрації людини, яку, цілком можливо, оманою та підкупом втягнули до політичних ігор.

Певно, що ця проста людина винна тільки частково. Головна провина – за боягузами, що не вміють виграти чесно, переконані експерти. Зазначимо, що були прецеденти, коли політичних двійників знімали з передвиборчих перегонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *