Арена

Журналісти викрили брудні схеми партії Шарія та БРСМ-Нафти

Всеукраїнська мережа автозаправних станцій БРСМ-Нафта фінансує діяльність політичного проєкту “Партія Шарія”, лідером якого є проросійський пропагандист Анатолій Шарій.

Про це йдеться в розслідуванні журналістів програми “Наші гроші з Денисом Бігусом“.

Журналісти у своєму розслідуванні посилаються на листування членів “Партії Шарія”, отримане від джерел.

За даними журналістів, Анжела Василівна Ларкіна, яка є керівником низки підприємств, за якими стоїть бренд БРСМ-Нафта, схвалює всі неофіційні фінансові витрати на діяльність політпроєкту пропагандиста Шарія, партія якого бере участь у місцевих виборах.

Тож, згідно до офіційного звіту, за перший квартал 2020 року “Партія Шарія” отримала 1 168 653 гривень “пожертв”, з яких на зарплату співробітників витратили 224 714 гривень, однак, згідно до неофіційної звітности, лише за один місяць партія витратила на зарплати 1,3 мільйона гривень.

Відзначимо, що гонорари різноманітних експертів, які в етері телеканалів просувають Анатолія Шарія та його політпроєкт, в цю суму не входять.

Журналісти повідомили, що кожен зі згаданих вище експертів має свою категорію “професійности” та отримує гроші за чітко встановленим прайсом. Винагорода за участь в етері стартує від $45.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *