Арена

Учасники АТО та школярі стали заручниками безвідповідальности місцевої влади – Володимир Альохін

Завершити будівництво Микулицької школи та відновити лікарню в селищі Немішаєве планує кандидат на посаду Немішаївського селищного голови від партії «Слуга народу» Володимир Альохін у разі обрання на посаду.

«Протягом останніх трьох місяців я щоденно зустрічаюся з людьми з Немішаєвого, Клавдієвого-Тарасового, Микулич і постійно чую нарікання, що вони не отримують якісних медичних послуг, а то й взагалі їх позбавлені, – заявив Володимир Альохін в інтерв’ю «Багнету». – У громаді немає де зробити рентґен-обстеження чи діагностично-лабораторні дослідження, екстрена медична допомога – далеко не екстрена. Але ж це життя людей!!!»

Після обрання Володимир Альохін зробить усе від нього залежне, щоб виправити ситуацію.

«У громаді буде доступна медицина! Швидка допомога, сучасний лабораторно-діагностичний центр, телемедицина, – переконаний кандидат. – Ми стягнемо кошти звідусіль, але приймемо програму підтримки медичних працівників та доступних ліків, особливо для соціально незахищених верств населення».

«Я тільки й чую, що учасникам АТО/ООС відмовляють у наданні матеріальної допомоги на лікування та реабілітацію, посилаючись, що це проблема району, – розповів Володимир Альохін. – А найгірше, що діти стають заручниками депутатських розбірок, як от у Клавдієвому-Тарасовому, або від жадібності та впертості селищного голови Немішаєвого, коли з невідомих причин школярів не харчують у школах».

Кандидат нагадав, що вже відбулася адміністративно-територіальна реформа й усі програми формуються на місцях, у громадах. Тому бездієва попередня місцева влада мала формувати відповідні програми, а не розкрадати кошти з бюджету на тренінги та неякісні дороги.

Володимир Альохін є вченим-агрономом і юристом, доктором філософії у галузі державного управління, під керівництвом якого ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» було суттєво модернізовано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *