Арена

Українського чиновника помітили в сумнівній компаній, він пояснив, що нікого не боїться

Топ-чиновник України поїхав на виставку IDEX-2021, де випадково зустрів Рамзана Кадирова. Прем’єр-міністр Шмигаль зажадав пояснень від віце-прем’єра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського щодо фото поруч із підконтрольним Кремлю главою Чечні Рамзаном Кадировим.”Чекаю від Олега Уруського термінового пояснення”, – написав у Facebook Шмигаль.

Уруський опинився на одному кадрі з Кадировим в Абу-Дабі, зокрема, місцева агенція Emirates News Agency написала абзац про те, що на церемонії відкриття виставки до спадкоємного принца Абу-Дабі шейха Мухаммада бін Заїда Аль Нагаяна приєднався президент Чеченської Республіки Рамзан Кадиров, президент Татарстану Рустам Мінніханов, віце-прем’єр-міністр України Олег Уруський та генерал Мохамед Хамдан Дагло.

Олег Уруський прокоментував ситуацію у Facebook.

“Розміщення керівників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає протокол держави-організатора. Була застосована практика, згідно з якою особисті гості правлячої родини були розміщені в алфавітному порядку. Я особисто під час, у ході та після церемонії не мав (і не збираюся мати) жодних контактів із главою делегації РФ, ким є Кадиров. Не вважаю можливим “шарахатися” від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи так невпевнену поведінку та слабкість української сторони”, – написав Уруський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *