Арена

Відома співачка поскаржилась на “бомжатник у довбаному районі”, де вона змушена жити

Відома співачка Оля Полякова вже кілька років поспіль скаржиться на умови проживання у своїй квартирі на Печерську та воює з ЖЕК, до якого належить її житло.

У своєму Інстаграм Оля поскаржилася на працівників ЖЕК, які не можуть збити з даху величезні бурулі, через які у неї вже не відриваються вікна, та полагодити дах, який тече. Вона зауважила, що платить за комуналку 35 тисяч гривень на місяць.

Співачка  уже кілька років  в Печерському районі. Вона наголосила, що ці бурулі небезпечні для життя, бо під ними ходять люди

“Я звертаюся, я з ним (ЖЕКом) лаюся, і всім все одно. Мали приїхати позбивати бурулі, а вони,суки, не приїхали!”, – обурилася Полякова та показала, що сталося з її ремонтом через потоп.

Полякова заявила, що лише минулої весни зробила ремонт у цій квартирі

Після “кіпішу”, який здійняла Полякова у мережі, ЖЕК все-таки прислав одного робітника, який заліз на дах та позбивав бурулі.

Журналіст Майкл Щур у своїй програмі припустив, що Полякова носить корони і кокошники задля безпеки вдома, бо там у неї обвалюється стеля, а у ЖЕКу працюють фанати Полякової, які дбають, щоб у неї завжди були метафори для нових пісень. Журналіст також припустив, що у вартість комунальних послуг (35 тисяч) входить і “доставка гострих відчуттів”.

“Може за ці гроші комунальники звозили сніг з прибудинкової території на дах. А закидувати сніг складніше, ніж його прибирати, тому й дорожче”, – запевняє Щур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *