Арена

Дубінський позбавився своєї посади і почав ставити питання президенту

Члени Київської обласної організації політичної партії “Слуга Народу”позбавили нардепа Олександра Дубінського посади очільника обласного осередку та замінили його на депутата Андрія Мотовиловця.

“Партійці поставили питання про подальше перебування його (Дубінського, – ред.) на посаді очільника обласного осередку та звернулися до голови партії з ініціативою скликати позачергову конференцію з кадрових питань. На конференції члени осередку ухвалили рішення про переобрання очільника. Більшістю голосів новим головою Київського партійного осередку став Андрій Мотовиловець”, – йдеться у повідомленні пресслужби СН.

Члени осередку вважають, що Дубінський відповідно не може входити до створеної Національної ради громад.

В той же час сам Дубінський не сидів сьогодні без діла. Він скликав “екстрену конференцію Ради Київської обласної організації політичної партії “Слуга народу”, де обговорили “шахрайські та аферистичні схеми, які застосовуються окремими функціонерами ПП “СН” з використанням змін до Статуту партії, прийнятих 13 березня з метою зміни керівника Київської обласної організації, чергових провокацій проти голови Київської обласної організації”.

Ініціаторів такого рішення нардеп Дубінський назвав”аферистами і шахраями” і звернувся до президента із запитанням, чи той погоджував таке рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *