Арена

Попам не дозволять у Києві відкрити церкви

На Великдень додаткові пости правоохоронців стежитимуть за дотриманням карантину.

“Було велике скупчення людей, відсутність дистанції, відсутність маскового режиму під час проведення богослужінь. Тому на Великодні свята будемо проводити додаткові заходи, встановлювати додаткові пости для дотримання режимів” , – говорить очільник Держпродспоживслужби Олег Рубан про Вербну неділю.

У “червоній” зоні карантину богослужіння на свята заборонять. А за порушення карантину церкви ризикують отримати штраф. Киян, які порушать обмеження, можуть оштрафувати на 170-220 гривень.

В той же час, за минулу добу, 25 квітня,в багатьох областях не провели жодного щеплення, повідомляє міністр охорони здоров’я Максим Степанов на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що всього від початку кампанії зробили щеплення 528 030 осіб. Серед них двома дозами – п’ять. Також зазначається, що наразі в лист очікування вакцинації від COVID-19 записалися 492 494 особи.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах пандемії та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *