Анонси

25-28 червня в чернігівській глушині відбудеться інтеґрація спільноти “Кіносараю”

9-й Міжнародний фестиваль позитивного кіно “Кіносарай” відбудеться зусиллями кіноаматорів 25-28 червня 2021 року. Мистецький хутір “Обирок” (Чернігівська обл., Бахмацький р-н, хутір Обирок).

“Ми живемо в реальності, що ніколи не є статичною, стаємо свідками глобальних та локальних змін, безупинно адаптуємося та підлаштовуємо оптику, – заявляють організатори. – Гнучкість сприйняття та дій стане ключовою темою 9-го міжнародного фестивалю позитивного кіно “Кіносарай” на мистецькому хуторі Обирок.

Запрошуємо учасників до рефлексії над еластичністю сприйняття світу через програму фестивалю, природний простір хутору Обирок та інтеґрацію в спільноту Кіносараю.

Перед нами, сучасними акторами змін, стоять виклики пандемії, цифрової глобалізації, зміни клімату, економіки та соціальних стосунків і ми пропонуємо подивитися на позитивні аспекти та можливості, які в нас є для подолання цих викликів.

“Щосекунди нова реальність” – тема цьогорічного фестивалю, тож будьте готові до неминучого особистого оновлення під час фестивалю. Також будьте готові до змін у програмі, перемін погоди та постійних нових налаштувань Кіносараю 2021.

Ми пропонуємо сміливо пірнути у невідомість, тому готуйтеся до адаптації та безперервного самоспостереження. Чим, як не свідомістю, ми можемо керувати в безперервному потоці змін?

Цього разу, крім традиційного перегляду програми у запашному сіні та на великому екрані під зоряним небом, ми запрошуємо вас також до перевтілення зовнішнього.

Станьте більшою версією себе. Знайдіть образ з паралельного життя, яке ви могли би прожити. Хто ви в своїх найсміливіших мріях?

Тож однією з ігор цьогорічного фестивалю буде костюм людини, якою ви хотіли б бути. Настав час дізнатись, ким ми можемо стати, якщо не обмежувати звичними образами себе”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *