Арена

Міністр відзначив гарну роботу РНБО по боротьбі з російським впливом на Україну

В Україні зроблено черговий крок з очищення інформаційного простору. Припинення діяльності російського інтернет-магазину Wildberries відбулось завдяки санкціям РНБО.

“Ритейл з РФ, який, в тому числі, продавав російську пропаганду та форму російських солдатів – не працюватиме в Україні. Йдеться про Wildberries. Вдячний Президенту та РНБО, що підтримали нашу ініціативу та ввели санкції проти цієї компанії. Це ще один крок у боротьбі за очищення українського інформаційного простору від російської експансії”, – написав  у Телеграмі   Міністр культури та інформаційної політики України Ткаченко.

Він додав, що антиукраїнським тезам, книгам, наративам – не місце в Україні. “МКІП робитиме все можливе, щоб протистояти інформаційним загрозам. Наступний крок – російські ОТТ-платформи”, – додав він.

Відомо, що Wildberries це російський інтернет-магазин одягу, взуття, електроніки, дитячих товарів, товарів для дому та інших товарів. Був заснований у 2000-их роках і управляється ТОВ “Вайлдберриз” зі штаб-квартирою в Московській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *