Арена

Ярош Лукашенку: “Ласкаво просимо у пекло, тварюки”

Командир Української добровольчої армії (УДА), учасник бойових дій з Росією Дмитро Ярош прокоментував заяви незаконного правителя Білорусі Олександра Лукашенка про нібито неготовність України до війни на нових напрямах в разі спільного нападу Білорусі та РФ.

Про це Ярош у неділю, 6 лютого 2022 року, написав на своїй сторінці.

“Друзі, ви чули, що городить цей виродок Лукашенка? Він справді дебіл, який уявив себе полководцем! Побігало чудо перелякане з АКС-74У, загнало мирних білоруських беззбройних протестувальників у концтабори і верзякає, що знищить Україну за 3 дні… Ну-ну…”, – зазначив Дмитро Ярош.

Командир УДА наголошує, що українці не бояться подібних погроз й “чекають недобацьку, разом з його старшим братом Путіним”.

“Покажемо їм Українську Гостинність… Ласкаво просимо у пекло, тварюки!” – звернувся Ярош до Лукашенка та Путіна.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко в інтерв’ю російському пропагандисту Володимиру Соловйову назвав президента України Володимира Зеленського “безголовим” і таким, що “не має стрижня”.

Лукашенко, зокрема, заявив таке: “І навіть Зеленський, пробач мені, перший раз скажу, безголовий, хоча я не очікував, що він так поводитиметься. Він уже почав кричати: ні-ні, війни не буде, війни немає і таке инше. Вони вже його зараз у “стійло” намагаються загнати, щоб він казав, що війна буде, ми нападемо та инше”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *