Арена

Ситуація контролюється верховним головнокомандувачем Зеленським…

Фракція “Слуга народу” зробила заяву щодо загрози російського вторгнення в Україну та дій влади в цій ситуації.

Про рівень цієї заяви свідчить метод її поширення. Заяву оприлюднила в своєму телеграм-каналі речниця Юлія Палійчук…

“Україна має найбільш потужну армію за увесь час від 2014 року та найбільшу коаліцію партнерів на нашу підтримку за увесь час незалежности. Влада зробила все, щоб проросійські сили в Україні мали найменше можливостей за увесь час незалежности. Ситуація контролюється нашою армією на чолі з верховним головнокомандувачем Володимиром Зеленським, розвідкою, дипломатами, а також – нашими партнерами. В режимі 24/7 ми маємо постійну координацію з усіма провідними державами світу”, – заявили у фракції.

У фракції додали, що народні депутати готові зібратися на засідання парламенту для ухвалення важливих рішень для захисту країни та посилення її обороноздатности. Також у заяві йдеться про необхідність не реаґувати на “панічні новини з посиланням на анонімне джерело на сайтах чи в соцмережах”.

6 лютого міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що ймовірність значної ескалації продовжує оцінюватись як низька. Однак амбасади західних держав закликають чужоземних громадян покинути територію України.

Лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко після зустрічі з головою Верховної Ради Стефанчуком повідомив, що на 13 годину 12 лютого призначена ще одна зустріч щодо термінового засідання погоджувальної ради та позачергового засідання парламенту.

Народні депутати з фракцій “Європейська солідарність” і “Голос” вимагають зібрати погоджувальну раду і позачергове закрите засідання Верховної Ради.

Нагадаємо, що недавно соціологи опитали громадян України щодо їхнього ставлення до Володимира Зеленського на посаді президента. Результати свідчать, що більша частина людей вважає Зеленського некомпетентним, не підтримує його балотування на другий термін та у цілому пов’язує з ним неґативні емоції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *