Арена

Ніякої променевої хвороби після “Рудого лісу” бути не може, – рашистський генерал

Вищі військові чиновники в РФ спростовують інформацію про ураження своїх солдатів на Чорнобильській АЕС променевою хворобою.

Так генерал-полковник, герой Росії Володимир Шаманов, назвав інформацію про хворобу рашистів фейком і навів досить “переконливий аргумент”, який демонструє рівень інтелекту цього чоловічка.

“Ці позиції займали ще наші партизани під час Великої Вітчизняної, і жоден з них променевої хвороби не мав!” – цитують військового чиновника росЗМІ.

Таке твердження прокоментував російський публіцист Олександр Невзоров, пояснивши, що “Шаманов завжди вважався найрозумнішим з російських генералів, всі інші тупіші”.

“Жах полягає у тому, що істота з таким рівнем розвитку розпоряджається життям сотень тисяч людей”, – написав Невзоров на своєму ТГ.

Поки що не зрозуміло, який кластер аудиторії розраховані слова цього “героя”, проте точно відомо, що йому варто нагадати, що в часи Другої Світової не було самої станції в Чорнобилі.

Після того, як окупанти залишили ЧАЕС, працівники станції розповіли, що вони не знали про аварію 1986 року і тому рили окопи у найзараженішому місці Чорнобильської зони – “Рудому лісі”.

За даними ЗМІ, уражених променевою хворобою солдатів РФ вивезли до Білорусі та Росії. У білоруському шпиталі медики не хочуть надавати допомогу рашистам, очікуючи на приїзд медиків з РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *