Арена

Українцям потрібна зброя: нардеп розповів конгресменам історію дівчинки Бучі

Ми повинні зупинити геноцид, який чинить Росія в Україні. Для цього нам потрібно більше зброї.

Про це сьогодні сказав у Конгресі США під час свого виступу народний депутат Олексій Гончаренко.

Він продемонстрував лише один жахливий приклад звірства рашистів на нашій землі.

“Історія дівчинки з Бучі мене дуже вразила, тому вирішив поділитися нею з сенаторами та конгресменами. Це Софія, вона втратила руку. А ще росіяни вбили її маму. Зараз дівчинка в безпеці, але вона жертва терору та геноциду росіян”, – написав нардеп у себе в телеграмі.

У своєму виступі він наголосив для американців, що Україні потрібно багато зброї, щоб захистити невинних дітей і всіх наших громадян.

Дівчинка Софія,це дитина, яка проживала в Бучі. В перші дні війни була серйозно поранена російськими окупантами при спробі врятуватися з окупованого містечка. Вона втратила маму. Нині Софія лікується за кордоном.

Вона розповідала про себе на сторінці в Instagram своєї сестри та зверталась по допомогу.

Нагадаємо, що випадок Софії – це одна з багатьох тисяч трагедій, які стались з українськими дітьми з 24 лютого. Рашисти коять багато злочинів на нашій землі. Вони гвалтують, убивають, депортують наших громадян.

Якщо Вам відомо про будь-які злочини ворожої армії, надсилайте ці історії на politarena@ukr.net, жодна трагедія не повинна бути забутою. Злочинці повинні бути покарані і ми докладемо максимальних зусиль, щоб так воно і сталось.

Фото: Дмитро Муравський

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *