Арена

Проти трьох українських телеканалів відбулася інформаційна аґресія

Нардеп та засновник “Еспресо” Микола Княжицький заявив, що вимкнення телеканалу з мережі Т2 – це спроба аґентів РФ приховати свої воєнні злочини в Україні.

Про це він повідомив в етері Espreso TV.

За словами Княжицького, вимкнення “Еспресо” з Т2 спровокували кадри з Бучі, Ірпеня із сотнями загиблих мирних жителів, які транслюють на телеканалі, такі відео особливо “ріжуть” Московію. Аґресор хоче приховати всі свої злочини.

“Окрім вимкнення “Еспресо” з мережі Т2 відбулось вимкнення і таких каналів, як “Прямий” та “5 канал”, у яких ще гірша ситуація – їх вимкнули з супутника та з кабельного телебачення. Инакше як актом інформаційної аґресії РФ це не назвеш”, – додав він.

Також Княжицький зазначив: “Еспресо” транслює спільні етери зі світовими телеканалами. Це програми “Радіо Свобода”, новини France 24, випуски BBC та “Голосу Америки”. Зараз Україна веде серйозні перемовини щодо отримання потужної військової зброї, а нашими найближчими партнерами України зараз є США та Британія. Тож вимкнення програм BBC та “Голосу Америки” робиться демонстративно, аби зірвати ці військові контакти”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *