Арена

Волиняни надіслали гуманітарну допомогу жителям Немішаєвого

Волиняни організували гуманітарну допомогу жителям смт. Немішаєве (Бучанський район Київщини).

Про це повідомила онлайн-газеті “ПолітАрена” активістка Катерина Коверзнєва.

Вона висловила подяку волонтерам Любомльської, Шацької та Колківської громад Волинської області.

Особливу допомогу надали відомий волонтер із Любомля Андрій Дем’янчук і голова Шацької ОТГ Сергій Карпук, також долучилися волонтери з Колківської громади Яна Чучко та Лілія Романюк, а також мешканці села Розничі Яна Гуменюк, Галина Марчук, Надія Романюк, Іванна Мосюк.

“Ситуація в Немішаєвому на вулиці Шкільній у багатоквартирних будинках до цих пір залишається близькою до критичної, – пояснила Катерина Коверзнєва. – Люди сидять без електроенергії, води та газу. Варять їсти на манґалі. Електроенергію обіцяють підключити після 24 квітня, а газ увімкнуть лише в тому випадку, коли газова служба перевірить усі квартири. Це проблематично, оскільки, наприклад, у будинкові по Шкільній, 9, де є 68 квартир, проживає лише 10 людей (!). Багато хто виїхав або до різних реґіонів України, або й узагалі – за кордон нашої держави. Зрозуміло, що безкорислива турбота наших волинян була зустрінута немішаєвцями з великою вдячністю”.

Гуманітарну допомогу від волинян отримали 25 людей.

Нагадаємо, що Немішаєве розташоване між Бучею та Бородянкою. Цей населений пункт був окупований рашистами 3 березня і звільнений ЗСУ 1 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *