Арена

На Київщині знайдено нове місце поховання закатованих українців

У Бучанському районі Київщини знайшли ще одне масове поховання українців, закатованих і жорстоко вбитих московитськими військовими. У людей були зав’язані руки, на обличчя намотана тканина, у різних частинах тіла кульові поранення.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Захоронення виявили 29 квітня біля села Мироцьке. У ямі були трупи трьох чоловіків, замордованих рашистам. Їм зв’язували руки, намотували на обличчя тканину, затуляли рота кляпом. На тілах – сліди тортур, різноманітні вогнепальні постріли.

“Жертв катували тривалий період часу, на кінцівках знайдено кульові поранення. На останок кожному із чоловіків стріляли у вухо. Це чергове масове поховання, яке зробили окупанти на території Бучанського району, того багатостраждального району, де вбили і закатували вже більше тисячі громадян”, – зауважив начальник поліції області Андрій Нєбитов.

Поліціянти вже провели огляд тіл загиблих, нині вони скеровані на судово-медичну експертизу. За попередніми даними, рашисти намагалися приховати свої воєнні злочини, тому скинули тіла в яму та засипали їх.

Нагадаємо, під час окупації Бучі Київської області російські війська безжально вбивали мирних жителів. На Київщині знайшли вбитими понад 1200 мирних мешканців, сотні тіл іще не ідентифіковані.

Як повідомляла онлайн-газета “ПолітАрена”, волиняни організували гуманітарну допомогу жителям смт. Немішаєве (Бучанський район Київщини). Про це повідомила активістка Катерина Коверзнєва. Вона висловила подяку волонтерам Любомльської, Шацької та Колківської громад Волинської області.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *