Арена

Вигнати невмотивованих людей і “рішал” із тероборони – активістка

Відома вінницька активістка Таїса Гайда пропонує звільняти із Сил ТрО ЗСУ невмотивованих людей і примусити їх компенсувати державі всі виплачені їм кошти.

Про це активістка написала на своїй сторінці в Facebook.

“Я можу помилятись але зараз після проблем з ТРО, може, потрібно перетрусити ті набрані підрозділи?

Якщо людина не погоджується після навчання йти на передову воювати, а хоче просто сидіти в штабі і отримувати 30 тисяч, то треба таких людей звільнити і змусити повернути всі виплачені їм кошти, які на них держава витратила. Бо це намарно витрачені державою кошти, які могли б принести дійсно користь для її оборони.

І добирати тих, хто дійсно вмотивований і готовий воювати”, – написала Таїса Гайда.

Також вона присвятила окремий пост вінницьким рішалам. Виявляється, що останнім часом багато хто говорить про схеми в сервісних центрах Вінниці, де масово за пільговим законом розмитнюють авто, а про вінницьких рішал біля центрів не писав хіба що ледачий.

“Але тут ми пошукали керівництво сервісних центрів і офігіли, – зазначає Гайда. – Ці “сміливці”, щоб не втрапити на війну, влаштувались охороняти вінницький військомат. Думаю, що ще і УБД зможуть отримати. Ні, а чому, всі ж свої, нарішають”.

Фото: з відкритих джерел

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *