Арена

На одній з ділянок кордону на Закарпатті вже загинули п’ять чоловіків, які хотіли втекти від війни

На Закарпатті втопився 30-річний чоловік, який намагався незаконно перетнути кордон із Румунією, а його спільник зник безвісти.

На Закарпатті прикордонники відділення “Великий Бичків” виявили трьох чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Румунії. Чоловіки, побачивши правоохоронців, поспішили переплисти річку Тису, яка зараз доволі повноводна.

Про це повідомили в Західному регіональному управління Держприкордонслужби України.

Про порушників українські прикордонники поінформували своїх румунських колег та рятувальні служби.

“Як з’ясувалося, зі стрімкою течією Тиси впорався один порушник, який живим дістався до суміжної країни. Тіло його 30-річного супутника виявили біля румунського берега під час спільних пошукових заходів, участь у яких взяли прикордонники України та Румунії, а також рятувальники ДСНС державного пожежно-рятувального поста селища Великий Бичків. Доля ще одного порушника кордону наразі невідома”, – йдеться у повідомленні.

В ДПСУ зазначили, що вже у травні прикордонники Мукачівського загону затримали близько двох десятків військовозобов’язаних чоловіків, які намагались незаконно перетнути кордон. Крім того, від початку повномасштабного російського вторгнення на ділянці загону зафіксовано 5 випадків загибелі чоловіків під час спроби нелегально потрапити за кордон на небезпечних річкових чи гірських ділянках.

Світлина Держприкордонслужби України

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *