Візії

…Наче нічого не було

Наташу Влащенко я вперше побачила, як вона брала інтервʼю у Дани Заюшкіної, солістки Вівʼєн Морт.
Наташа спитала:
– А ви откуда вобщє?
– З Києва, – сказала Дана.
– Ах вот так вот? – заціпило Наташу. – У вас просто манєра говоріть такая, я думала ви із Западной Украіни.

“Ах ти ж курка тупа”, – подумала я.

І з того часу всі рази, коли я стикалась із Наташою Влащенко, моє перше враження ні разу не змінилось, а тільки поглиблювалось. По роботі часом доводилось колупатись у гівні – як-от, дивитись ЗІК під Наташиним творчим керівництвом. Тому я чудово памʼятаю ефіри про Сороса, коронозаговор, внєшнєє управлєніє і нон-стоп облизування Мураєва.

А памʼятаєте, нам американська розвідка розповіла, що Мураєв мав бути новообраним ставлеником (а ми сміялись)? Це їхні реальні плани, як ми вже побачили, і якби їм все вдалось, Наташа була би вже речницею Мураєва.

Ми вже бачили одне перетворення – від бандерівки до речниці Януковича, а тут обставини склались так, що із ватниці, яку можна було демонструвати як зразок в палаті мір і ваг, Наташа Влащенко стала ледь не основним голосом на марафоні 24. Тому я не дивилась жодного їхнього ефіру, навіть у розпачливі перші дні.

Не те що б я не вірила у чудодійні прозріння, але Наташі є що розповісти про інформаційну підготовку до вторгнення і її власну участь у ній. Як і іншим її колегам, які так само беруть участь в ефірах України 24, наче нічого не було.

Євгенія Кузнєцова, літераторка

Мову автора збережено

Фото BBC

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *