Арена

Перед своєю смертю Костянтин Кіц записав відео

Оператор і фотограф з Луцька, який довгий час працював на ТРК «Аверс», Костянтин Кіц перед своєю загибеллю на Донбасі записав відео про стан справ у тих частинах ЗСУ, до яких він потрапив.

Костянтин Кіц не вперше пішов захищати Україну. У 2014-2015 роках він служив на сході на посаді водія, а коли почалося повномасштабне вторгнення Московщини в Україну, знову пішов на фронт.

Костянтин Кіц був мобілізований після 24 лютого. Був діловодом. Від початку березня перебував на Черкащині. Останнім часом був у складі бригади біля Сєвєродонецька Луганської области. У своєму відео Кіц розповідає про те, що на фронт нерідко потрапляють люди без належної підготовки і без зброї.

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *