Візії

Який вишуканий тролінґ

Жінка може сидіти в тій позі яка їй подобається: у вільній, розслабленій, викличній – та якій завгодно. Але кажіть що хочете, не кожна з них є елегантною.

Це – працівниці МЗС. Колись одна моя знайома працювала в посольстві іншої країни. Навіть у літню спеку вона мусила бути на роботі в тонких панчохах. Жінки мають право ходити без панчіх і без ліфчика також. Але – не працівниці установи, солідної в найвищому розумінні. Бо там дрес-код.

МЗС асоціювалося в мене з етикетом, дипломатичністю і вишуканістю. Каюся, я помилялася.

Щодо нашумілого фото Зеленської. Воно мені подобається. Ці прозорі аналогії з «Клоунесою Ша-Ю-Као» Тулуз-Лотрека – так само чорні штани, світлий верх, навіть поза, ну і, звісно, перегук у професії правлячого подружжя – який вишуканий тролінг, яка тонка, але гостра шпилька! Тобто це фото не першої, і не леді – це фото гарної клоунеси. Це МОЄ сприйняття. Ви можете думати інакше. Он уже кругом у провладних медіа гуляють розтовкмачування, як правильно сприймати фото і позу. Просто змиріться, що в мене інакша думка, і не судіть суворо. Мій казанок на плечах від неня з мамою, а не від провладних медіа, і він думає так, як йому думається.

Аплодую Енні Лейбовіц.

Зірка Мензатюк, літераторка

Мову ориґіналу збережено

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *