Арена

Бойовики “Наріка” напали на людину в центрі Дніпра

У Дніпрі озброєні чоловіки напали посеред вулиці на місцевого мешканця. За даними ЗМІ, за цим стоять відомий кримінальний авторитет «Нарік» – Олександр Петровський та його бізнес-партнер Еміль Арутюнян, повідомляє «Дніпро Оперативний» з посиланням на «ДніпроTV».

Невідомі заблокували проїзд та побили чоловіка. Момент нападу потрапив на камери відеоспостереження. Побивши 31-річного городянина, нападники поспішили залишити місце події, але незабаром хлопців спортивної статури від 21 до 32 років затримала поліція, автомобілі бандитів були нашпиговані зброєю.

За даними кількох джерел у цій справі фігурують відомі кримінальні авторитети «Нарік» та «Еміль». Рейдерство та розбій – їхня сфера діяльності. Незважаючи на затримання, у справедливе покарання для бандитів мало хто вірить.

«Є маса речей, за якими мають бути кримінальні провадження. Маса. Наприклад, одна із цих затриманих груп, за моєю інформацією, пов’язана з Емілем, відомим у Дніпрі діячем. Ось затримали нещодавно у Дніпрі групи дві зі зброєю. Одну при спробі продажу, другу – незаконне перевезення. От затримали. І в мене питання – а далі що?», – запитує екс-нардеп Ігор Мосійчук.

Затримання бандитів на вулиці Шинній бачила відома у Дніпрі активістка Наталія Єшонкулова.

«Було дві машини, «Лексуси», ми бачили переслідування. Ми бачили це на власні очі. Це відбувалося на вулиці Шинній. Потім ми бачили спортивних молодих людей. Їх витягли, і ми побачили багато зброї. І у нас питання одне: зараз воєнний час, чому вони ганяють із зброєю, навіщо вони нам тут. Друге: потім, коли я почала запитувати чиї це номери, чиї “Лексуси”, то принаймні сказали, що це люди Арутюняна», – розповіла Наталя.

Нагадаємо, жінка стала жертвою Петровського через активну боротьбу з його ОПГ у Дніпрі.

«Ця кримінальна структура вже давно здійснює свою кримінальну діяльність. Вони дуже багато зробили у місті. На це завжди заплющувалися очі», – каже активістка.

Детальніше про інцидент у сюжеті:

Джерело

Фото з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *