Арена

Стали відомі імена російських вчителів, які хочуть собі “житло і садок” в Україні

До 1 вересня у відрядження з РФ “на тривалий час” мають прибути 173 особи, з метою проведення навчання українських дітей “у дусі рашизму”.

“Публікуємо відкрито цю інформацію, щоб рашистські педагоги усвідомлювали відповідальність за сприяння в окупації української території та промивання мозку українських дітей”, – повідомляє InformNapalm, з посиланням на власні джерела.

З огляду на те, що вони планують відрядження “на тривалий термін”, ймовірно, їм видаватимуть для проживання квартири українців, які були змушені залишати свої будинки через російську агресію.

 Також наголошується, що незаконне перетин кордону матиме для цих людей кримінальні наслідки після перемоги України у війні та відновлення своєї територіальної цілісності.

Нещодавно “Телебачення Торонто” робило відеоматеріал про вчителів, яких вербують для роботи в Україні.

“У “ЛНР” я збираюся не лише вчити дітей, а й проводити позакласну патріотичну роботу, а також допомагати нашим народам зблизитися. Адже не може бути ніякого поділу на росіян та українців, бо ми один російський народ”, – написав Костянтин Матюхов, вчитель історії з Омська.

А ось інший вчитель історії Юрій Баранов зібрався переміститися з Пермського краю запорізьку область і висловив сподівання, що їм із дружиною дадуть ділянку. Адже вони пенсіонери, а дружина дуже “хоче свій садок біля будинку”.

Фото: скріншот з відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *