Візії

Стало трохи зрозуміліше, чому zолдати срали під себе


Подивився відео про деокуповане село Циркуни на Харківщині. Серед іншого, показано як zолдати жили там в одному домі і срали під себе, у хаті на підлогу. Причому срали в двох метрах від нормального унітазу.

Ще раз – поряд стояв сучасний функціонуючий унітаз, а вони клали гівно і папір на підлогу.
Реально. Не раз і не два срали, а три місяці.

Само собою, покрали із дому все, що могли і пообписували стіни буквою z. Але чомусь іще потрошили дитячі іграшки і відрізали ляльці голову.

Це якась система, світогляд, спосіб життя і принципи.

Тобто у них сукупність різноманітних форм спільної діяльності кори півкуль великого мозку і підкіркових структур, яка забезпечує взаємодію цілісного організму із навколишнім середовищем – це срати під себе і відрізати іграшкам голови.

Легко уявляю собі очі своїх закордонних друзів – англійців, поляків, німців, швейцарців і т. д. – котрим, може, розповім це при зустрічі.

Скорше всього, вони будуть кивати, але в очах я побачу непорозуміння і навіть недовіру до моїх слів.

Бо ну як це може бути? А от блять нахуй може.

Відео у коменті, з 3.00 хвилини. А можна і цілком подивитись.

P. S. F через годину після відео побачив новину про те, як у федерації рабів і мєнтури спецназ ізнасілував поета гантелею.

А шоб йому мало не показалось, вони зняли це на відео і показали його дівчині. І тим самим спецназ попалився – тепер усі знають, які відоси вони дивляться в інеті.

А ще так стало трохи зрозуміліше, чому zолдати срали під себе. Бо дома за вияви свободи тобі можуть засунути в анус гантелю. А тому там, де за це не покарають і поки є можливість, треба срати під себе – так вони розуміють свободу.

Дарвін би плакав.

Бенді Шолтес

Мову ориґіналу збережено

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *