Арена

Окупанти планують депортувати до 30 тисяч дорослих і неповнолітніх херсонців

Рашистські окупанти хочуть депортувати з Херсонщини до 30000 жителів, серед них – і дітей.

Про це повідомив у Telegram перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

За його словами, дітей, яких окупаційна влада вивозить із области нібито на оздоровлення до Московщини, рашисти можуть потім не повернути, посилаючись на “небезпечні умовини проживання”.

“В умовах коли кожен день збільшується площа звільнених територій, це цілком реалістичний сценарій. Наразі окупантами озвучено плани вивезти до 30000 мешканців области, включаючи дітей”, – повідомив Соболевський.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що московити хочуть вивезти жителів Херсонщини в тимчасово окупований Крим, а також у Ростовську область та Краснодарський край.

Світлина з рашистських інформпомийниць

Politarena.org — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі в умовинах війни та економічної кризи, нам потрібна ваша підтримка. Щоб продовжувати реалізовувати проєкт щодо документування англійською мовою рашистських злочинів проти мирних громадян України, зокрема дітей, нам потрібна ваша допомога. Про готовість підтримати видання зголошуйтеся на пошту politarena()ukr.net. Або ж переказуйте кошти на карту 4731 2196 4385 1292 (ПриватБанк)

Підписуйтеся на наш Телеграм

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *