Арена

Рашисти мінують мости, переправи та населені пункти на Краматорському напрямку

Рашистські війська мінують мостові переходи, переправи та передмістя населених пунктів на Краматорському напрямку, повідомляє у фейсбук Генеральний штаб ЗСУ.

«Окупанти здійснювали вогневий вплив із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення. Зокрема, в районах населених пунктів Білогорівка, Греківка, Іванівка, Невське, Першотравневе, Серебрянка та Терни. Здійснюють масоване мінування мостових переходів, переправ та передмість населених пунктів», – повідомляють у Генштабі про ситуацію на фронті станом на 18:00 9 жовтня.

За даними штабу, на Бахмутському напрямку противник вів обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж всієї лінії зіткнення – зокрема, в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Зайцеве, Зеленопілля, Соледар, Яковлівка, Майорськ та Нью-Йорк.

Також повідомляється про обстріли районів низки населених пунктів на Сіверському, Слобожанському, Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках. На Південнобузькому напрямку вогневого впливу зазнали райони понад 35 міст і сіл вздовж всієї лінії зіткнення.

У Генштабі додають, що протягом доби окупанти завдали 5 ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

За минулу добу українські військові відбили атаки противника в районах населених пунктів Бударки, Терни, Соледар, Нью-Йорк, Першотравневе, Невельське та Перемога, додають у штабі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *